IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Свят
10:15 | 22 август 2024
Обновен: 02:19 | 18 септември 2024

След трагедията с потъналата яхта: Откриха 5 тела край Сицилия

Един от пасажерите все още е в неизвестност

По материала работи: Слав Велев
След трагедията с потъналата яхта: Откриха 5 тела край Сицилия

Кадър: БНТ

5 тела са открити при претърсването на потъналата луксозна яхта край Сицилия. Един от пасажерите все още е в неизвестност.

Четири от телата вече са изведени на брега, а петото ще бъде пренесено днес. Открити са телата на технологичния магнат Майк Линч и 18-годишната му дъщеря, но все още не са идентифицирани от близките им. 4 дни след трагедията, все още не са ясни причините за потъването на яхтата.

Основната версия остава, лоши метеорологични условия. Днес операцията по претърсване на останките ще продължи с подводни роботи, които могат да работят на дълбочина 300 метра в продължение на 6-7 часа.

Коментари

EvaEco ( преди 3 седмици )
Най-попyлярното и eфeктивно сpeдство за отслабванe в света блокиpа апетита и човек отслабва без усилия. Сега няма нужда да ходите на диeти, да ходите на фитнeс, да се измъчвате от глад. Помага на абсолютно всички, пpосто опитайте и завинаги ще забpавите за излишните килогpами. Ето това лeкаpство:--- https://use.my/ketoex
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна