IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Свят
17:00 | 10 август 2024
Обновен: 16:31 | 9 септември 2024

Българка изчезна безследно в Германия, предполагат, че е убита

Въпреки че тялото на българката не е открито, властите са задържали 73-годишен мъж

По материала работи: Александър Дечев
Българка изчезна безследно в Германия, предполагат, че е убита

33-годишна българска гражданка Катина Кирилова, която е в неизвестност от 1 август, е била убита, според полицейски източници в град Бамберг, в Германия, пише в. „Билд”. Въпреки че тялото на българката не е открито, властите са задържали 73-годишния Джоузеф Георг Хеймрат по подозрение в съпричастност към деянието. При задържането му полицията и прокуратурата в Бамберг потвърдиха, че разследват случая като убийство.

„73-годишен мъж от окръг Форххайм е заподозрян в убийството на Катина Кирилова. Полицията издаде заповед за задържането му в четвъртък сутринта“, се казва в съобщението. 

Застреляната в Германия българка имала ограничителна заповед срещу убиеца си, водела и дело за насилие

От съобщението на полицията става ясно, че изчезналата жена и заподозреният са се срещнали преди няколко седмици в квартала на червените фенери в Хаджрат, след което жената е "прекратила всякакъв контакт с близките си".

Жената е с татуировка на червено сърце на предната част на врата си и по цялата дясна ръка. При издирването ѝ са използвани и следови кучета. Екип от над 30 следователи и полицаи продължават издирването на Кирилова.

Коментари

Новини Варна