IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Свят
08:07 | 14 юли 2024
Обновен: 02:11 | 8 септември 2024

Стреляха по Доналд Тръмп

Кандидадът за президент на САЩ е ранен в ухото

По материала работи: Александър Дечев
Стреляха по Доналд Тръмп

Стрелба по кандидадът за президент на САЩ Доналд Тръмп. Няколко изстрела са били произведени по време на митинг в Пенсилвания, предаде агенция Ройтерс, като се позова на видео от събитието.

Видеозапис показва как кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп е ескортиран към кола от агенти на Сикрет сървис и полицаи. Вижда се как той размахва юмрук във въздуха, докато влиза в автомобила.

Видеото показва кръв по ухото на Тръмп и снайперисти на покрива в близост до сцената, на която е стоял кандидатът за президент.

Асошиейтед прес информира, че след стрелбата Тръмп е отведен бързо от сцената на митинга в Бътлър, Пенсилвания.

Тръмп показваше таблица с броя на преминаващите границата, когато в тълпата започнаха да се чуват трясъци. Видя се как той протяга дясната си ръка към врата си. По лицето му изглеждаше, че има кръв, съобщава АП. 

Той бързо се скри, докато агенти от охраната му нахлуха на сцената, а от тълпата се разнесоха писъци. Силните трясъци продължиха, докато агентите се грижеха за него на сцената.

Кортежът му напусна събитието. Състоянието на Тръмп към момента е неизвестно, посочва АП.

 

Коментари

Новини Варна