IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Свят
14:45 | 13 юли 2024
Обновен: 02:36 | 8 септември 2024

Байдън се закани да бие Тръмп

Президентът нарече съперника си неудачник

По материала работи: Александър Дечев
Байдън се закани да бие Тръмп

Американският президент Джо Байдън обяви, че няма да се откаже от надпреварата за втори манда. Пред екзалтирани привърженици в Детройт държавният глава предупреди, че кандидатът на републиканците Доналд Тръмп представлява сериозна заплаха.

„Вероятно сте забелязали, че напоследък има много спекулации. Какво ще направи Джо Байдън? Ще остане ли в надпреварата? Ще се откаже  ли? Ето и моят отговор. Аз продължавам и ще спечелим. Аз съм кандидатът на Демократическата партия. Единственият демократ или републиканец, който някога е побеждавал Доналд Тръмп. Ще го победя отново. Познавам го. Доналд Тръмп е неудачник”, убедено заяви президентът на САЩ.

По-рано той направи изненадваща спирка в ресторант в западно предградие на Детройт, където увери клиентите, че възнамерява да "си довърши работата" и добави: „Чувствам се много добре".

81-годишният Байдън се стреми да отклони вниманието от проблемите с възрастта след неубедителното му представяне на предизборния дебат от 27 юни и зачестилите грешки, които прави.

Коментари

Новини Варна