IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Свят
16:00 | 19 юни 2024
Обновен: 14:46 | 26 юни 2024

Русия и Северна Корея сключиха споразумение за взаимна отбрана

Документът стана факт след разговори на четири очи

По материала работи: Слав Велев
Русия и Северна Корея сключиха споразумение за взаимна отбрана

С червен килим и военен парад беше посрещнат руският президент Владимир Путин в Пхенян. Заедно с лидера на Северна Корея Ким Чен Ун подписаха споразумение за стратегическо партньорство. 

Документът стана факт след разговори на четири очи, продължили около два часа. Според оценката на Москва това е стратегическо партньорство, което отразява "дълбоката еволюция на геополитическата ситуация по света". 

Путин разкри само, че споразумението включва клауза за взаимна отбрана – двете страни си обещават помощ при отблъскването на външна агресия. Руската федерация не изключва и развитие на военнотехническото сътрудничество с Пхенян.

Коментари

Ivan11 ( преди 1 седмица )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна