Варна 17°
fallback
Свят
21:15 | 23 юни 2015
Обновен: 20:49 | 19 септември 2024

Пъф Деди арестуван за нападение с пудовка

Според непотвърдена информация жертвата е треньорът по американски футбол на сина му

По материала работи: Слав Велев

Хип-хоп магнатът Шон Комбс, по известен като Пъф Деди и Пи Диди е бил арестуван в понеделник следобед в кампуса на Калифорнийския университет в Лос Анджелис, където синът му играе в отбора по американски футбол, пише fbr.bg.

45-годишният Комбс е бил арестуван в спортния комплекс Акоста по подозрение за нападение със смъртоносно оръжие малко след 12:30 ч., се твърди в изявление на полицията в кампуса. След инцидента е бил задържан в ареста на западния кампус на колежа. Рапърът е бил пуснат късно в понеделник вечерта, след като е платил гаранцията си, няколко часа след ареста му, според документите в ареста. Там пише още, че гаранцията на Комбс е била 160 хил. долара, но от шерифството заявиха по телефона, че е платил 50 хиляди. Причината за несъответствието не стана ясна. Според полицаите оръжието е било пудовка, която се използва от спортистите при тренировките с тежести. Няма сериозно ранени и полицията на кампуса все още разследва инцидента. От там не посочиха жертвата на нападението, нито разкриха каква е причината за него.   

Уебсайтът TMZ, който се занимава със знаменитостите и клюките около тях, каза, позовавайки се на анонимни източници, че Комбс е спорил с треньора на отбора по американски футбол. Синът на рапъра Джъстин Комбс е защитник в юношеския футболен отбор на университета, който тренира на територията на кампуса. За трите години, които е в отбора, той е играл само в няколко мача. 

 

Треньорът Джим Мора благодари в изявление на служителите си за техния професионализъм при справяне със ситуацията. „Това е един злополучен инцидент за всички страни“, каза Мора. „Докато полицията продължава с разследването, ще се въздържим от коментар“.

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback