IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Свят
09:26 | 12 април 2015
Обновен: 21:34 | 3 септември 2024

Двойник на венецуелския президент отвлича вниманието на журналистите

Срещу Мадуро са организирани многобройни заговори

По материала работи: Лиляна Трънкова
Двойник на венецуелския президент отвлича вниманието на журналистите

Службата за сигурност на президента на Венецуела на панамската среща на лидерите на Америка е използвала двойници на президента Николас Мадуро и неговата съпруга. Видеоклип за това е качила телевизия CNN на своя испаноезичен YouTube.На видеозаписа се вижда, как сутринта в събота предполагаемите двойници на Мадуро и неговата съпруга Силия Флорес съпровождани от служители от охраната излизат от хотел „Шератон” и се отправят към Двореца на конгресите, където се провежда срещата на американските лидери.

Журналистите съобщават, че истинският Мадуро се отправя към мястото на срещата в един от автомобилите на Венецуелската делегация. В анотация се обяснява, че това е направено за избягване срещата с медиите.

По време на тази среща на 33 американски лидери, властите в Панама сериозно са затегнали мерките за сигурност в столицата на страната. Мадуро вече не веднъж е заявявал за многобройни заговори, насочени против него.

Коментари

Новини Варна