IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
13:42 | 8 юли 2016
Обновен: 02:13 | 24 юли 2024

76-годишен моторист бере душа, блъснал го младеж с автомобил

Отрицателна е алкохолната проба на 21-годишния шофьор на колата

По материала работи: Пламен Янков
76-годишен моторист бере душа, блъснал го младеж с автомобил

Пенсионер е с опасност за живота след катастрофа в Първомай, съобщиха от полицията, предаде "24 часа". Сигналът е подаден вчера, около 11.10 часа. По първоначални данни на кръстовище между ул. “Васил Левски” и ул. “Калоян” БМВ отнело предимството и блъснало мотопед, чийто 76-годишен водач е настанен в болница с множество травми. Отрицателна е алкохолната проба на 21-годишния шофьор на колата. По случая е образувано досъдебно производство.

 

При друго произшествие с мотор е ранен мъж на 35 г. от Карлово. Той се блъснал с возилото в електрически стълб. Настанен е в болница със счупен крак. Причината за инцидента е загуба на контрол.

 

Без сериозни наранявания пък са се отървали неправоспособен моторист от с. Скутаре и спътничката му. Заради несъобразена скорост 20-годишният водач излязъл от платното и се забил в мантинела. След прегледи в болница той и приятелката му са освободени за домашно лечение.

Коментари

Новини Варна