IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
13:22 | 6 юли 2016
Обновен: 23:04 | 29 юли 2024

Нападнаха и опожариха заведение в Русенско

Нанесени са щети за около 5000 лева

По материала работи: Пламен Янков
Нападнаха и опожариха заведение в Русенско

Неизвестни бандити, или евентуални конкуренти, нападнаха заведение в Русенско и опожариха част от масите с коктейл „Молотов”. Сигналът за вандалската проява бил получен на тел 112 около 10.10 часа във вторник, пише "24 часа". Тогава в МВР-Русе съобщили за опожарени маси в заведение в село Червена вода.

 

При посещението си на място, служителите на реда извършили оглед. Те открили и иззели ПВЦ бутилка, оставена на една от масите в заведението, с малко количество течност в нея. Полицаите установили, че лятната градина на заведението е заградена с платна от винил и прозрачно ПВС, което било срязано в единия край. Изгорели са частично четири дървени маси, един телевизор, два пластмасови стола, покривки и оливерници, които са били поставени върху унищожените маси.

 

Престъплението е било извършено за времето от 1 часа до 9 и 30 във вторник. Нанесени са щети за около 5000 лева. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 330 ал. 1 от НК, уточниха от МВР-Русе.

Коментари

Новини Варна