IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
11:24 | 25 юни 2016
Обновен: 17:46 | 27 август 2024

Мерцедес фантом вилня из Пловдив

Колата първо ударила фенер на ул. “Съборна", после се забила в ъгловата къща

По материала работи: Борис Проданов
Мерцедес фантом вилня из Пловдив

Тъмносив мерцедес изкърти уличен стълб и се заби в къща в Стария град в Пловдив вчера сутринта. Екшънът се разиграл малко след 7 часа, когато по улиците все още нямало хора. Колата първо ударила фенер на ул. “Съборна“ и вместо шофьорът да спре, подкарал отново и се забил в ъгловата къща срещу старата поща на ул. “4 януари“.


"По това време ме нямаше. Когато тръгвах, всичко бе наред, а после открих пораженията", разказа пред marfica.bg собственикът на пострадалата сграда.

 

Час след инцидента по стената ясно личеше ударът. Мазилката бе откъртена, водосточната тръба също бе на парчета, а огромната декоративна саксия бе напълно унищожена. Сред отломките се виждаха части от броня и мигачи.

 

Оказа се, че само охраната на бариерата в подстъпите към Стария град е видяла колата, но не е записала номера. Гардовете забелязали, че бронята е счупена, но не предположили, че е имало такъв инцидент. Два часа по-късно общински служители вече бяха при изкъртения стълб, за да го обезопасят.

 

Вчера в Четвърто районно постъпиха два сигнала за инцидента - един от собствениците на сградата и друг от служители на общината. Хората се надяват, че извършителя ще бъде хванат по записи от камерите в Стария град.

Коментари

Новини Варна