IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
13:38 | 17 юли 2014
Обновен: 18:44 | 8 септември 2024

Загиналите в катастрофа в плевенско трима души били сирийци

Загиналите в катастрофа в плевенско трима души били сирийци

По материала работи: Пламен Янков
Загиналите в катастрофа в плевенско трима души били сирийци



Трима души са в болница в критично състояние след тежката катастрофа край плевенското село Главница. При жестокия сблъсък тази сутрин загинаха други трима – дете и двама мъже. Те са сирийски граждани със статут на бежанци.
Сред ранените, които се борят за живота си, има и шестгодишно момиченце.
То е с черепно-мозъчна травма и е оперирано. На този етап състоянието му е стабилизарано, но е много тежко, съобщиха лекарите пред БТА.
Другите ранени – мъж и жена на 25-26 години, са приети в клиниката по "Анестезиология и интензивно лечение", и са на изкуствено дишане. Те имат тежки кръвозагуби. И двамата са оперирани, кървенето е спряно, но остават с опасност за живота.
Както Dnes.bg писа по-рано, трагедията се разигра малко след 6 часа сутринта на главния път София-Русе в района на село Гривица. Катастрофата е станала между лек автомобил "Рено Меган" със софийска регистрация, който се е ударил странично в товарен "Ман" - зърновоз.

Коментари

Новини Варна