IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
07:45 | 17 юли 2014
Обновен: 17:44 | 8 септември 2024

Трима загинаха в катастрофа в плевенско

Трима загинаха в катастрофа в плевенско

По материала работи: Пламен Янков
Трима загинаха в катастрофа в плевенско

Поредна тежка катастрофа с 3 жертви стана на пътя София-Русе край плевенското село Гривица. Това съобщиха от МВР.

Според първоначалните данни до трагедията се е стигнало след жесток удар между лек автомобил „Рено Меган“ и тир малко след шест часа тази сутрин. Дете и двама мъже са загинали на място.
На място веднага са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадали са още трима души, които са откарани в болница. Подробности за състоянието им не се съобщават.
Все още няма информация за причините, довели до инцидента.
На мястото се извършва оглед. Продължава работата за установяване на причините за тежкия инцидент, съобщават от полицията.
Движението на моторни превозни средства в района на катастрофата е временно спряно. Обходният маршрут е през разклона за Славяново – Пордим – с. Галево – с. Гривица и обратно.
Това е поредната жестока катастрофа с много жертви по пътищата у нас. Преди седмица четирима души загинаха в тежък сблъсък в Пловдивско. Няколко часа по-късно четирима души загинаха и при катастрофа в Кресненското дефиле.

 

Коментари

Новини Варна