IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
18:40 | 29 септември 2015
Обновен: 17:44 | 6 септември 2024

Катамаран се обърна край Слънчев бряг

Като по чудо оцеля бизнесменът Валери Иванов

По материала работи: Борис Проданов
Катамаран се обърна край Слънчев бряг

Несебърският бизнесмен Валери Иванов е в неизвестност, след като катамаранът му се обърна край Слънчев бряг преди три часа, съобщава "Флагман". Иванов е собственик и на няколко заведения в Слънчев бряг.


Той се качил на катамарана си днес и въпреки бурното море, напуснал несебърския залив около 14 часа. Минути по-късно се обадил на близките си и казал: "Елате да ме вземете...“, след което връзката прекъснала.

 

Веднага е мобилизирана брегова охрана, както и доброволците от клуб "Месемврия“. В 16 часа е открит обърнатият катамаран, но от Валери Иванов нямало и следа.

 

Катамаранът на Валери Иванов е докаран от Обзор преди две седмици, казаха от несебърския порт. Плавателният съд бил малък и било опасно излизането му в открито море при днешната буря.

 

Преди минути обаче Иванов беше наверен. Той оцелял при вълнение от 4-5 бала, благодарение на спасителната си жилетка и умението да плува добре. Състоянието му е добро.

Коментари

Новини Варна