IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
19:40 | 22 септември 2015
Обновен: 17:14 | 6 септември 2024

Мистериозно изчезване на младеж под тепетата

Момчил вероятно е носело в себе си около 5 хил. лв

По материала работи: Борис Проданов
Мистериозно изчезване на младеж под тепетата

20-годишен пловдивчанин изчезна мистериозно, а брат му го издирва, съобщиха от Plovdiv24.bg.
За последно момчето, което се казва Момчил Семерджиев и учи в Техническия университет в Пловдив, е видяно около 1 часа на 19 септември.


Ето какво е разказал брат му Явор:
"Брат ми беше 4 месеца на бригада в Америка и се прибра буквално преди няколко дни. В петък вечерта се бяхме събрали вкъщи, за да празнуваме. Живеем на улица "Смилево" 25 в "Кючук Париж" заедно с родителите си.
По някое време - около 22 часа, той излезе с приятели и каза, че отиват на Альоша. След това слизат и всеки тръгва да се прибира. Тогава е видян за последно от тях именно в този район.


Когато стига до вкъщи, ми звъни, че няма ключ, казвайки ми, че е пред нашата кооперация на горепосочения адрес. Но аз не бях у дома, а когато се прибрах след 20-ина минути, от него вече нямаше и следа. Телефонът му е изключен.


Разпитах хората, с които е бил във въпросната вечер, и никой не го е виждал оттогава. Не сме имали никакви проблеми, бяхме в съвсем нормални отношения. Интересното е, че по това време нашите си бяха вкъщи, но той не им е позвънил на звънеца, а се обади на мен. Вероятно за да не ги буди - така предполагам.


Полицията е уведомена още на следващия ден. Когато се чухме - не звучеше притеснен или нещо такова. Нямаме абсолютно никакво обяснение".


По думите на брат му, Момчил вероятно е носело в себе си около 5 хил. лв. Той е обменил заработените в САЩ пари, но не ги е внесъл в банка.


Ето и телефон за връзка: 0895 43 83 33 - Явор.

Коментари

Новини Варна