IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
21:24 | 1 септември 2015
Обновен: 23:26 | 8 септември 2024

Автобус от градския транспорт хвърчи със 100 км/ч в Пловдив

Линията е номер 10, а автобусът се е прибирал в базата на „Кукленско шосе"

По материала работи: Борис Проданов
Автобус от градския транспорт хвърчи със 100 км/ч в Пловдив

Автобус от градския транспорт на Пловдив хвърчи със 100 км в час, докато се прибира в базата на фирмата превозвач. Читател на trafficnews.bg изпраща видео, на което се вижда как автобусът се движи с огромната скорост. Читателят ни също влиза в нарушение и тръгва след автобуса, за да може да го заснеме. От видеото ясно се вижда как километражът на шофьора на колата е закована на 100 км/час, а рейсът кара пред него и удължава дистанцията.


Линията е номер 10, а автобусът се е прибирал в базата на „Кукленско шосе" в около 22,15 ч. на 18 август. От кадрите личи и първите 6 символа на номера на рейса - РВ 4541.


От медията се свързват с представител на фирмата превозвач, за да предадат сигнала, както и да вземат тяхното становище. Служителката, която вдига телефона, посочен в сайта на компанията, не пожелава да се представи, държи се изключително грубо и на моменти изпада в истерични крясъци. След като научава за ситуацията, без да е видяла видеото, тя реагира изключително първосигнално и заяви, че това е монтаж.


Без да спре да вика през цялото време, служителката заявява, че от фирмата ще разпитат шофьора, както и ще пуснат запитване до общината. Оттам те трябвало да им дадат GPS координатите за въпросния автобус, с колко километра е карал в този ден и час. Не било много сигурно обаче дали от общинската администрация ще им дадат тези данни.


КРОСС

Коментари

Новини Варна