IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
21:35 | 5 юли 2015
Обновен: 03:14 | 14 септември 2024

Кървава баня на празненствата в Чили

Трима души не дочакаха утрото, загинаха при различни инциденти

По материала работи: Борис Проданов
Кървава баня на празненствата в Чили

Празненствата по повод първата титла на Чили на футболната "Копа Америка" преминаха типично по южноамерикански и завършиха с няколко трагични инцидента.


Трима души не дочакаха утрото, след като загинаха при различни инциденти в столицата Сантиаго, където се и игра и финалът на континенталния турнир.


Мъж е бил застрелян от студенти, след като им направил забележка, защото гърмели с пистолет. Други двама, единият 90-годишен, а другият 48-годишен, са били прегазени смъртоносно от превозно средство.


При друг инцидент, шофьор минал с автомобил през други трима души, като единият от тях е с опасност за живота.


Радостта на запалянковците прерасна във вандализъм и стотина от тях дори са се опитали да разбият и разграбят супермаркет. Подобни инциденти е имало и в други чилийски градове.


Чили спечели титлата, след като победи Аржентина с 4:1 след изпълнение на дузпи. Домакините никога не бяха печелили трофея, а и рядко са имали по-силен тим в историята си и още от самото начало на турнира очакваха титлата с нетърпение.

Коментари

Новини Варна