IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
20:59 | 5 юли 2015
Обновен: 23:13 | 23 август 2024

МВР иска чужда помощ за убийството в Борисовата градина

Целта е да бъде изчистен видеозаписа от местопрестъплението

По материала работи: Борис Проданов
МВР иска чужда помощ за убийството в Борисовата градина

МВР използва техническите възможности на служби от други държави за обработката на записите и разкриването на убийството на 16-годишния младеж в Борисовата градина през юни. Това съобщи главния секретар на ведомството Георги Костов.


Привлечени са множество партньорски служби от Европа и други континенти, които да помогнат с технически способи" да се подобри образа и да се издири младежът от видеозаписа, който МВР разпространи след убийството, каза Костов пред журналисти.


Костов заяви, че след като се избистри изображението, то отново ще бъде разпространено през медиите, но засега няма такива резултати. Самоличността на младежа все още не е установена, а сигналите от граждани до момента не дават резултат.


Главният секретар на МВР обясни, че издирваният младеж не  езаподозрян за убийството, но се смята, че би могъл да даде ценни насоки за работата по разследването.


В същото време Костов каза, че има заподозрени лица за убийството.

Коментари

Новини Варна