Варна 17°
fallback
Крими
20:19 | 5 юли 2015
Обновен: 19:45 | 19 септември 2024

Заловиха мъжа наръгал 10 пъти жена в Бургас

Това е 28-годишният криминално проявен Г.А. от Сливен

По материала работи: Борис Проданов

Извършителят на опита за убийство на 27-годишната Г.Г. от Бургас, осъществен в ранните часове на вчерашния ден в парк "Славейков", е задържан в Сливен от служители на сектор "Криминална полиция" и "Специализираните полицейски сили" към ОДМВР – Бургас.

Това е 28-годишният криминално проявен Г.А. от Сливен, имал връзка с жертвата си.

Своевременно сформирания полицейски екип, под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура, констатирал, че съществуват достоверни данни укрилия се след жестокото деяние Г.А. да напусне страната. Отчитайки и възможността същият да извърши ново тежко престъпление, е наложено да се разпространи информацията, че за намушкването е задържан бившия съпруг на младата бургазлийка – 33-годишния И.Ц. Бургазлията съдействал на служителите на реда и след проведени разговори, е освободен, разясняват от полицията.

Разследващите установили местонахождението на укриващия се Г.А. - апартамент в родния му град Сливен. Спец-полицаи, ползвайки тактическо проникване, неутрализирали 28-годишния криминално проявен. Г.А. направил пълни самопризнания за извършеното деяние, като обяснил и причините за агресивното си поведение. Същият към момента се транспортира към Следствения арест в Бургас.

По случая в сектор "Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас е образувано досъдебно производство.

Автор на статията:
Борис Проданов
0 коментара
fallback
fallback