IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
16:40 | 15 март 2022
Обновен: 08:31 | 17 септември 2024

Пиян мъж потроши "Мерцедес", за да се стопли. Кротна се вътре и заспа!?

Бил по къс ръкав и му станало студено

По материала работи: Ставри Таргов
Пиян мъж потроши "Мерцедес", за да се стопли. Кротна се вътре и заспа!?

Пиян мъж е разбил лек автомобил, а малко по-късно след сигнал на собственичката за взлом е бил открит на задната седалка на колата, съобщи говорителят на ОДМВР в Шумен Ася Йорданова.

26-годишна жена от Каравелово дошла в неделя в Шумен на гости на баща си във вилната зона на града „Под манастира”. Към 21:30 излязла да си ходи и видяла, че колата й, Мерцедес C-200, е със счупено странично стъкло. Не посмяла да пипне нищо, веднага се обадила в полицията и на място бил изпратен полицейски екип.

Щом доближили колата униформените забелязали на задната седалка свит от студа мъж по къс ръкав - 22-годишния Зл. В. Д. Вероятно мъжът запил в неделния ден в района, и като си тръгнал, му станало студено.

Взел един камък, разбил прозореца на колата – двувратка, влязъл вътре и се сгушил на завет на задната седалка. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство, пише "Телеграф".

Коментари

Новини Варна