IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
11:00 | 8 март 2022
Обновен: 00:00 | 31 август 2024

Водач на ауди нацели челно ситроен и избяга

Не е бил пиян

По материала работи: Ставри Таргов
Водач на ауди нацели челно ситроен и избяга

Шофьор е карал опасно на пътя, катастрофирал е и избягал. Инцидентът е станал между Монтана и Берковица, мъж и жена са ранени, съобщават от полицията.

Произшествието е станало снощи. Около 20 часа водач на лек автомобил "Ауди" А4, собственост на 27-годишна жителка на Боровци, се движил от Монтана към Берковица.

При движение с несъобразена скорост шофьорът последователно преминавал от едната в другата пътна лента, като не се съобразил с насрещно идващия "Ситроен Берлинго" и се блъснал в него. Веднага след това водачът на аудито се укрил в Боровци.

Вследствие на ПТП-то са нанесени материални щети по двата автомобила. Пострадали са 26-годишният водач на берлингото и 27-годишната му съпруга, която е от Берковица.

Двамата са транспортирани до многопрофилната болница в Монтана. Там е установено, че жената е с комоцио и е настанена за лечение без опасност за живота.

Мъжът е изпробван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел отрицателен резултат, пише Dnes.dir.bg.

Коментари

Новини Варна