IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 30°
Крими
07:45 | 10 декември 2021
Обновен: 08:37 | 25 юни 2024

Среднощен екшън в хипермаркет: Трима го разбиха, двама духнаха с плячката

Опитали да опразнят банкомат

По материала работи: Ставри Таргов
Среднощен екшън в хипермаркет: Трима го разбиха, двама духнаха с плячката

Маскирани избягаха, след като опитаха да разбият банкомат и да ограбят магазин за техника. Това се е случило около 3:25 тази нощ.

По информация на NOVA става въпрос за група от чуждестранни граждани - вероятно молдовци. Те са разбили вратата на магазина, след което откраднали дребна техника.

От източници, близки до разследването, NOVA научи, че става въпрос за хора, които и преди са участвали в разбиването на банкомати.

На мястото няма следи от взрив, а само такива от силно влизане с взлом през вратата. Към момента няма информация от банкомата да са взети пари.

След проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор „Кражби” - СДВР, сектор „Кобра” - СДВР и сектор „Кражби” - ГДНП единият от извършителите е задържан.

Другите двама са оказали съпротива, не са изпълнили полицейските разпореждания и са успели да избягат в посока Самоковско шосе.

Молдoвец е бил арестуван при опит да взриви банкомат в столицата. Други двама са избягали в посока Самоковско шосе, съобщава bTV.

Става дума за сградата на „Техномаркет“ на бул. „Цариградско шосе“.

От магазина са откраднати дребна техника, таблети и телефони.

Коментари

Новини Варна