IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
11:00 | 5 септември 2021
Обновен: 12:23 | 16 септември 2024

Гневен шофьор потроши стъклата на полицейски патрулки

Мъстил за глоби за паркиране на улицата, на която живеел

По материала работи: Ставри Таргов
Гневен шофьор потроши стъклата на полицейски патрулки

Гневен шуменец, който бил глобен за неправилно паркиране, реши да отмъсти на полицаите, като потроши стъклата на паркирани патрулни автомобили. 41-годишният смелчага се развилнял на паркинга пред сградата на ОДМВР - Шумен, вечерта в събота.

Около 20:10 часа постовият полицай на Районното управление в Шумен чул шум, който идвал от служебния паркинг на ул.“Добри Войников“. Проверил какво се случва и установил, че са счупени задни панорамни стъкла на 4 патрулни автомобила - две шкоди и два опела.

На място, с метален ключ, е установен мъж в нетрезво състояние. Изяснена е самоличността му - 41-годишен местен жител, без криминални прояви, съобщават от пресцентъра на ОДМВР Шумен.

Щетите по полицейските автомобили нанесъл с удари по задните стъкла. Задържан е в ареста на РУ- Шумен за хулиганството, извършено с особена дързост.

Случаят е докладван на дежурен прокурор. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325 ал. 2 от НК продължава.

Шуменецът е бил под алкохолно въздействие, но все пак успял да посочи причината за действията си - наложени му били две глоби за неправилно паркиране на улицата, на която живее, и не бил съгласен с това, пише "Труд".

Коментари

Новини Варна