IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
16:00 | 12 август 2021
Обновен: 21:28 | 14 септември 2024

28-годишният Юмер Мехмед е бил застрелян преди да бъде хвърлен в езерото Вая

Полицията разследва и изчезването от преди 10 месеца на бургазлийката Теодора Бахлова

По материала работи: Ставри Таргов
28-годишният Юмер Мехмед е бил застрелян преди да бъде хвърлен в езерото Вая

28-годишният Юмер Мехмед, който беше в неизвестност от 4 август, е убит с огнестрелен изстрел. Това е установило разследването до момента.

"От доказателствата, събрани до този момент, е установено безспорно, че Юмер Мехмед е убит от Станимир Рагевски посредством огнестрелен изстрел. Това е било извършено на 4 август, като в период от няколко дни, обвиняемият по делото е съумял да направи опит да укрие трупа", съобщи наблюдаващият делото прокурор Десислава Трифонова от Окръжна прокуратура-Бургас.

Разчленяването и опитът за укриването на трупните останки е в период от няколко дни, поясни тя, без да влиза в конкретика и потвърди, че останките са били открити снощи късно вечерта.

Обвинението към Станимир Рагевски за престъпление по чл.142, ал.1, а именно - отвличане, вече е изменено в такова за убийство.

"По настоящем можем да защитим тезата, опирайки се на наличните доказателствени източници, за извършено умишлено убийство, с правна квалификация на този етап по чл.115, престъпление наказуемо с лишаване от свобода от 10 до 20 години", каза Георги Чинев, окръжен прокурор на Бургас.

"Няма по делото доказателства затова, че друг човек е съдействал, помагал, подбуждал или склонявал Станимир Рагевски към убийството", поясни прокурор Десислава Трифонова.

Продължава работата по случая, извършват се множество действия по разследването, продължават оперативно-издирвателни мероприятия.

Полицията разследва и изчезването от преди 10 месеца на бургазлийката Теодора Бахлова, която е имала бизнес отношения със задържания Рагевски, съобщава БНТ.

Коментари

Дора Богданова ( преди 3 години )
Такова жестоко убийство ,а виновникът да бъде наказан с толкова малко години ! Наистина в нашата държава човешкият живот няма никаква стойност .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Новини Варна