IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
09:45 | 14 юли 2021
Обновен: 14:34 | 6 септември 2024

Полицейски екшън след ромско меле. Потрошена патрулка, ранени и арести

Трима мъже са задържани за 24 часа

По материала работи: Ставри Таргов
Полицейски екшън след ромско меле. Потрошена патрулка, ранени и арести

Полицейски екшън в Пещера заради масов бой в ромския квартал "Луковица". Снощи около 23:00 часа е получен сигнал за сбиването. Полицейски екипи и линейка са изпратени на мястото.

Оказало се е, че стара вражда между две групи от живущи в квартала е ескалирала. Десетки се включили в масовия бой.

Пристигналата линейка била замервана с камъни и бутилки. Пострадали медицински лица няма. Няма и нанесени сериозни щети по специализирания автомобил.

На помощ били изпратени екипи от 7 районни полицейски управления в Пазарджишка област. На мястото е пристигнал и екип на жандармерията.

Ситуацията е овладяна. След мелето един полицейски автомобили е със счупени стъкла, счупени са ролетни гаражни врати и външна ролетна щора.

Трима мъже са задържани за 24 часа, двама души са настанени в МБАЛ – Пазарджик, но са освободени по тяхно желание.

Образувани са досъдебни производства за хулиганство, унищожаване и повреждане на чуждо имущество. Разследването е под надзора Районната прокуратура в Пазарджик.

Разпитват свидетели на среднощното сбиване, съобщава Bgonair.bg.

Коментари

анонимен ( преди 3 години )
То родната милиция затова имаше Държавна Сигурност,за да бъдат предотвартявани такива жестоки последствия вследствие на несвършената работа от специалисти заети с ограмотяване на народа .Да не си на мястото на потърпевшия.За насилника :Полиция,Жандармерия,и Спешни медициски екипи,доброволни участници в екшъни на живо ,заснети от безпристасните очи на охранителните камери.А,честити нови епизоди на ,,НЕПОБЕДИМИТЕ,, и Арнолд Шварценегър в главната роля-сериал от живи кравополитни сцени -ето ви го
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна