IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
14:02 | 29 декември 2014
Обновен: 02:40 | 2 септември 2024

Пубер без книжка размаза БМВ Х5

Автомобилът бил собственост на бащата на пишман шофьора

По материала работи: Лиляна Трънкова
Пубер без книжка размаза БМВ Х5

Младеж размаза "БМВ X5" на баща си в електрически стълб, съобщиха от полицията в Монтана. Сигналът е подаден в неделя около 19,10 ч. в полицията във Вършец на тел. 112 от 17-годишен от курортния град, който е заявил, че е катастрофирал на ул. „Александър Стамболийски” с лек автомобил „БМВ Х5” с монтанска регистрация, собственост на баща му И.Ц. (45 г.).На място веднага е изпратен дежурен автопатрул за запазване на местопроизшествието до пристигане на дежурен служител по КАТ и дежурен по произшествия. Установено, че водачът е пътувал сам в автомобила, съобщава "Конкурент". Той е прегледан от дежурните лекари към ФСМП Вършец, които са установили, че няма физически наранявания.

При извършената проверка е установено, че водачът е неправоспособен. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна и е издаден талон за медицинско изследване. На мястото е изпратен екип на електроразпределителна компания за обезопасяване на електрическия стълб. На нарушителя е съставен акт.

Работата по случая продължава РУ МВР Вършец. /БЛИЦ

Коментари

Новини Варна