IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Политика
17:42 | 11 август 2015
Обновен: 13:53 | 3 септември 2024

АБВ не ще плакати, а 200 000 гласа на вота

Целта на хората на Първанов – участие в общинската власт

По материала работи: Ставри Таргов
АБВ не ще плакати, а 200 000 гласа на вота

АБВ ще се стреми да получи 200 000 гласа за листите си на местните избори. Това обяви зам.-шефът на партията Румен Петков във Велико Търново. Там той представи кандидатурата на АБВ за кмет на старата столица – д-р Драгош Методиев.
Петков обяви, че структурите на партията ще използват по-малко плакати в предизборната си капания. Кандидатите на АБВ ще се стремят да намерят по-ефективен начин, за да стигнат до хората.

"Ние ще държим, както сме го правили и сега, на чистотата на кампанията в политическия смисъл на думата, без агресия, без нападки, още по-малко клевети и неща, които мътят и без това не дотам чистия ни политически живот", каза Петков, цитиран от "Фокус".

Той съобщи, че АБВ вече наброява 15 000 члена и има 120 номинации за кандидати за кметове на общини в цялата страна. 2/3 от тях са самостоятелни кандидатури на АБВ.

Петков съобщи, че партията ще започне веднага набирането на подписи, с които да се регистрира в ЦИК. "Желанието им е да съберат минимум 15 000 подписа, колкото са и членовете на партията", каза той.

Зам.-шефът на АБВ съобщи и, че изборната цел на АБВ е успешно участие в управлението на общините.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна