IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Политика
15:22 | 1 август 2015
Обновен: 12:12 | 7 септември 2024

Чакат ни трудни избори, десницата не пести средства

Според Миков десните готвели купуване на гласове за вота

По материала работи: Златина Добрева
Чакат ни трудни избори, десницата не пести средства

Лидерът на БСП Михаил Миков предупреди червените симпатизанти, че задаващите се местни избори ще бъдат трудни.

 

”Десницата се опитва да внуши, че няма значение дали политиката е лява или дясна, не пести средства, договорки, плащания, купуване на гласове, за да има властта - защото дясното управление в България винаги е доказвало, че е управление заради властта”, каза той пред хилядите на Бузлуджа, където днес левицата празнува 124 години от създаването си.

 

Миков обясни, че проблемите в управляващата коалиция показват, че липсата на политическа спойка и участието в тази коалиция само заради властта я прави нестабилна, а това дестабилизира и България, съобщи БТА.


”Ние предлагаме лява политика на местно равнище, но и на национално, защото регионалните диспропорции са убийствени, защото демографската криза съсипва перспективите пред страната”, каза още  лидерът на БСП.


Миков призна, че БСП е преминала труден път през изминалата година и че на изборите е постигнала много лош резултат.

 

”БСП днес излиза с гордо вдигната глава от тази една година, защото организира атаката срещу заробващия външен дълг от 16 милиарда лева, защото отстоява правата на българина за здравеопазване, които не разделят хората на социално значими и социално незначими”, коментира още председателят на БСП.

Кандидатът за кмет на София Михаил Мирчев също предупреди, че предстоят тежки избори, но БСП беше категоричен, че БСП може да победи. ”Тази партия е 124-годишна, но изненадва с младостта на духа си”, каза той.

Коментари

Новини Варна