IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Политика
21:56 | 27 декември 2014
Обновен: 15:09 | 21 октомври 2024

Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес

По материала работи: Ставри Таргов
Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес. Това каза лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви Местан в Момчилград, съобщават от пресцентъра на партията. Той поиска НС да гласува внесения от ДПС законопроект за отпадане на давността върху престъпленията, извършени по време на възродителния процес.
На възпоминателен митинг в Момчилград, посветен на тридесетата годишнина от възродителния процес, лидерът на ДПС поиска от присъстващите мандат за преговори с премиера Бойко Борисов за отстраняването на Патриотичния фронт от управляващата коалиция. Вчера лидерът на Движението прогнозира предсрочни парламентарни избори догодина, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт.

По-рано днес в Плевен Найден Зеленогорски от РБ коментира, че ДПС си търси враг, а патриотите са с "ясни евроатлантически ценности", съобщи Dnes.bg.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна