IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Политика
10:52 | 10 септември 2017
Обновен: 05:38 | 31 август 2024

Човекът, който ме обвини, ми дължи пари, заяви депутатът със суджука

По материала работи: Борис Проданов
Човекът, който ме обвини, ми дължи пари, заяви депутатът със суджука

Човекът, който ме обвини, ми дължи пари за ползване на помещения, каза по "Нова телевизия" бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов. Срещу него има повдигнати шест обвинения, сред които упражняване на натиск с цел определени облаги, сред които и получаване на 4 тона суджуци, отправена закана за убийство и други. Свидетелите пък били познати на ищеца или хора, които искали да заемат определени постове в партията в Добрич, но не стигнали до тях.

 

Като аргумент в своя защита Мартинов каза също, че в Добрич няма фирма, която да може да произведе 4 тона суджук.


Бившият депутат уточни, че обвинението срещу него дошло, след като направил постъпления по съдебен път да си получи дължимите суми. "Оказа, че трите фирми, които имаха договори с мен, са продадени на хора в неравностойно положение", заяви Мартинов.

 

Той коментира, че се чувства обиден, след като 11 г. не е искал нищо в личен план от ГЕРБ, а сега е получил такова отношение. Мартинов каза още, че се е виждал само веднъж с районния прокурор на Добрич, като не е искал от него намеса по определени дела, което също е част от обвиненията срещу бившия депутат. Той допълни още, че няма връзки с ръководителите на полицията в Добрич и не е използвал името на премиера Бойко Борисов, за да оказва натиск.

 

дневник.бг

Коментари

Новини Варна