IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Общество
11:40 | 30 януари 2023
Обновен: 00:02 | 19 септември 2024

Намери се и изчезналият Мартин от Пловдив

Бил на Централна гара - София

По материала работи: Ставри Таргов
Намери се и изчезналият Мартин от Пловдив

Добра новина! Десетки хора, търсили 5 дни изчезналия Мартин от Пловдив, си отдъхнаха! 20-годишният Марто, който беше в неизвестност от сряда, е открит.

Той е във видимо добро състояние. Майка му е получила сигнал от хора, които са го забелязали на Централна гара в София.

"Установено е местонахождението на 20-годишния пловдивчанин, който полицията издирваше по молба на неговите близки, след като на 25 януари за последно са имали връзка с него преди тръгването му за изпит в университет в Стара Загора.

Около 18 ч. вчера младежът е открит в добро здравословно състояние и семейството му е уведомено", предадоха от полицията.

Майката потвърди добрата новина.

Припомняме, Мартин изчезна на 25 януари вечерта, след като се качи във влака от Пловдив за Стара Загора. Майката бе получила сигнал, че момчето й е забелязано в столичен търговски център, изглеждало много притеснено и било с немита коса.

След това тя разказа, че е получила смс от телефона на Мартин, в който се казва, че е добре и ще се прибере сам, но без да разкрива подробности къде се намира и какво точно му се е случило, съобщава glasnews.bg.


 

Коментари

Новини Варна