Варна
fallback
Общество
17:23 | 6 януари 2018
Обновен: 07:43 | 18 октомври 2024

Един българин за успеха в кулинарията

Павел Павлов е един от най-успелите ни зад граница готвачи

По материала работи: Ставри Таргов

За крехките години, на които e Павел Павлов, той е един от най-успелите ни зад граница готвачи. Вече няколко години работи в Норвегия. Преминал е през всички етапи на кулинарното изкуство. В момента обаче приема за най-голямо предизвикателство шоколада.

 

След като натрупва опита си в едни от най-елитните кухни на ресторанти в Калифорния и Норвегия, включително в такъв със звезда "Мишлен", Павел започва свой бизнес - кетъргинг агенция.

 

Историята му е пример и вдъхновение за това как един българин може да успее в чужбина, сбъдвайки мечтата си. "Просто давам не 100, а 110% от себе си", казва шеф Павлов.

 

Целият разговор вижте в интервюто на Bulgaria ON AIR на репортера Божила Симова и оператора Тодор Тодоров.

Dnes.bg

Автор на статията:
Ставри Таргов
0 коментара
fallback
fallback