IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Икономика
17:17 | 29 март 2017
Обновен: 17:16 | 15 септември 2024

Започна санирането на още четири жилищни блока в Шумен

Предстои подготовката и на три нови обществени поръчки, които ще бъдат за проектиране и изпълнение на строителни и монтажни работи на седем сгради

По материала работи: Борис Проданов
Започна санирането на още четири жилищни блока в Шумен

От началото на тази година започнаха строителните дейности по санирането на още четири жилищни блока в Шумен, одобрени за ремонт по Националната програма за енергийна ефективност, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.


На сградите ще бъдат обновени покриви и прилежащи към тях площи, ще се монтира външна топлоизолация, ще бъдат подменени дограмите на апартаментите и в общите части; ще бъдат освежени и стълбищните клетки на сградите.


Обявени са още две обществени поръчки за изпълнение на строително-монтажни работи на три многофамилни жилищни сгради в града.


Предстои подготовката и на три нови обществени поръчки, които ще бъдат за проектиране и изпълнение на строителни и монтажни работи на седем сгради.


Ремонтните дейности по санирането на първите четири сгради в Шумен се очаква да приключат до началото на лятото, допълват от общинския пресцентър.


БТА

 

Още по темата: Кметове искат незабавно размразяване на програмата за саниране

 

Коментари

Новини Варна