IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Икономика
15:23 | 3 май 2016
Обновен: 14:04 | 6 септември 2024

Делян Пеевски декларира, че е продал три от офшорните си компании

Той се разделя с Redwood Capital Ltd. и Uno de senso Group Ltd

По материала работи: Деян Михайлов
Делян Пеевски декларира, че е продал три от офшорните си компании

Депутатът от ДПС Делян Пеевски, за когото премиерът Бойко Борисов обяви неотдавна, че напуска страната, е декларирал, че е продал три от офшорните си компании. Това се вижда от декларация, подадена по Закона за конфликт на интереси, публикувана в регистъра на сайта на парламента. Декларацията е с дата 28 април - последният работен ден преди народните представители да излязат във великденска ваканция, съобщи "Дневник".

Той се разделя с Redwood Capital Ltd. и Uno de senso Group Ltd., собственост върху които беше декларирал в края на ноември, но декларацията се появи с месец закъснение на сайта на парламента. Пеевски посочва и че вече не притежава Richi International Ltd., придобиването на която беше обявил в първите дни на януари.

Липсата на повече информация не позволява с точност да се установи в кои държави са регистрирани тези компании, а съответно и с какво се занимават и имат ли собственост и участия в други компании.

24chasa.bg

Коментари

Новини Варна