IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
10:25 | 28 февруари 2016
Обновен: 20:36 | 8 август 2024

Облаци, вятър и температури до 17 градуса

Живакът ще скочи до 20 градуса в началото на седмицата

По материала работи: Юлиян Атанасов
Облаци, вятър и температури до 17 градуса

Максималните температури ще са предимно между 12° и 17°, по морския бряг – малко по-ниски. Това съобщи дежурният синоптик Анна Дякова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН), цитирана от "Фокус".

 

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно облачно. В сутрешните часове, на отделни места в низините видимостта ще е намалена.

 

Почти без валежи. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Над Черноморието ще бъде предимно облачно. В сутрешните часове на места ще има мъгла.

 

Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималната температура на въздуха ще е 8° - 10°. Температурата на морската вода е около 8°. Над планините ще преобладава облачно време.

 

Ще духа умерен южен вятър и с него температурите ще се повишат.

Максималната на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 2°. Атмосферното налягане ще се повишава, ставайки малко по-високо от средното за месеца.Утре и във вторник максималните температури ще бъдат между 15° и 20°.

 

През новата седмица ще бъде ветровито. Ще има чести увеличения на облачността. Във вторник краткотрайни валежи ще има на много места в страната.

 

dnes.bg/

Коментари

Новини Варна