IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
21:39 | 24 декември 2015
Обновен: 00:22 | 6 септември 2024

Петима ранени след челен удар на Околовръстното в Пловдив

Петима ранени след челен удар на Околовръстното в Пловдив Няма опасност за живота на пострадалите

По материала работи: Юлиян Атанасов
Петима ранени след челен удар на Околовръстното в Пловдив

Петима души бяха ранени при челен удар до мол с играчки в Пловдив. Жълт автомобил "Рено" се е движил от магистрала "Тракия" в посока Пловдив, а другият с "Голф" в обратната посока. Заради внезапно спиране на трета кола, реното набива спирачки, водачът навлиза в насрещното движение и се удря в белия голф.При инцидента са ранени петима души. Двете момчета, пътували в бялата кола, която от удара е излязла от пътя и трима спътници от първата.

 

Линейка откара пострадалите в болница, които са с различни травми, но без опасност за живота."Този пред мен наби рязко спирачки, аз също спрях рязко, но колата ми занесе и навлезе в насрещното. Така се стигна до тази ситуация", сподели шофьорът на жълтия автомобил пред Dnes.bg. Водачът призна вината си.

 

По-тежко пострадал е спътник на виновния шофьор, който е спял преди удара."Добре съм, добре съм, като се развикаха се стреснах и стегнах, това ме опази", разказва пострадалият от реното. Той е  ранен е в областта на главата, но е контактен.

 

От полицията призоваха водачите за разумно шофиране по време на празничните дни.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна