IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
14:29 | 3 септември 2015
Обновен: 09:19 | 7 септември 2024

Посрещнаха двумилионият пътник на летище Бургас

Карълайн Игън пристигна от Манчестър за едноседмична ваканция в Слънчев бряг

По материала работи: Деян Михайлов
Посрещнаха двумилионият пътник на летище Бургас

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД организира специално посрещане за двумилионната пътничка на летище Бургас за 2015 година - Карълайн Игън. Дамата пристигна на летище Бургас с полет на авиокомпания Thomas Cook UK от Манчестър за едноседмична ваканция в Слънчев бряг.

Гостенката бе посрещната и получи много подаръци от новия Главен изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД г-н Улрих Хеппе, Директора на летище Бургас – г-н Георги Чипилски, Кмета на Бургас – г-н Димитър Николов и Областния управител - г-н Вълчо Чолаков.

„Това е първото ми посещение в България. Чувала съм, че е чудесна страна с много приятни хора." сподели госпожа Игън при пристигането си в Бургас.

Карълайн Игън пътува заедно с дъщеря си и с приятелка. Трите заедно се отправиха към популярния български курорт с осигурена от Фрапорт Туин Стар специално за тях лимузина.

„С традиционната инициатива за специално посрещане на двумилионния пътник на летище Бургас имаме възможност да направим ваканцията на нашите гости още по-забележителна и да оставим трайни впечатления от гостуването им в България, за да се връщат отново и отново“, каза г-н Хеппе.

От началото на година до момента от и до Манчестър на летище Бургас са обслужени  повече от 52 000 пътници, което е с 9 % ръст, спрямо миналата година. 4,5% е нарастването при пътуващите от и до Великобритания.

От 1-ви януари 2015 г. до момента на летище Бургас са обслужени 2 милиона пътници, което е 9% спад, спрямо същия период на миналата година.

Коментари

Новини Варна