IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
17:27 | 8 юли 2015
Обновен: 13:44 | 12 септември 2024

Срещу Жана няма повдигнати обвинение за наркотици

Певицата не е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона, твърдят продуцентите й

По материала работи: Слав Велев
Срещу Жана няма повдигнати обвинение за наркотици

По повод появилата се в публичното пространство информация за Жана Бергендорф и нейното задържане в полицията, от "Вирджиния Рекърдс" - звукозаписната компания, която я представлява, изпратиха своята официална позиция по въпроса. 

 

"Вчера, вследствие на отправени към Жана Бергендорф заплахи от неин познат на територията на жилището, в което тя живее понастоящем, Жана сама е потърсила съдействието на полицията. 

 

Пристигналите служители на реда са спазили стриктно закона, при което както Жана, така и лицето, отправяло й заплахи са поканени в Първо районно управление за снемане на показания и изясняване на ситуацията.

 

Срещу Жана Бергендорф няма повдигнати обвинения, нито пък е обект на наказателно преследване във връзка с каквото и да било нарушаване на закона или притежание на забранени вещества, каквито спекулации се появиха в редица медии. 

 

В момента Жана се чувства добре и се готви за участие в голям концерт в центъра на Бургас утре", написа компанията.

 

Припомняме ви, че вчера гласовитата певица бе задържана за 24 часа в Първо районно управление на МВР в София. Говореше се, че Жана е в обтегнати отношения със съпруга си Стефан, като в различни интервюта тя описваше съвместния им живот от много добър до пълен ад. Двамата спорят от години за попечителство над сина им.

 

Източник: ДНЕС.bg

Коментари

Новини Варна