Варна 18°
fallback
България
09:45 | 27 октомври 2024
Обновен: 14:31 | 27 октомври 2024

Слънчево време в цялата страна в изборния ден

Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°

По материала работи: Александър Дечев

Днес отново ще бъде слънчево. В сутрешните часове, главно в Източна България, ще има ниска облачност или мъгла, които до обяд ще намалеят и ще се разсеят.

Следобед над Западна България ще се появи разкъсана висока облачност. В Източна България ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще бъдат между 2 и 7°, на отделни места в низините и в отделни котловини до минус 2°, в София около 3°. Максималните температури ще бъдат между 18° и 23°, в София около 20°.

По Черноморието на много места преди обяд ще има мъгла или ниска облачност. Следобед ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 16 и 18°.

В планините ще бъде слънчево, следобед и вечерта с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от югозапад, след обяд от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра около 12°.

В понеделник времето ще се задържи слънчево, с мъгли в часовете преди обяд в Източна България и на места в низините и котловините. Минималните температури ще бъдат между 5° и 10°, а максималните между 20° и 25°. Във вторник ще е все още сравнително топло, сутринта и предимно слънчево.

Следобед от запад ще започне увеличение на облачността. В сряда облачността ще е предимно значителна, вероятността за валежи е малка, все пак не са изключени изолирани слаби превалявания. Дневните температури ще се понижат с 3-5 градуса.

Автор на статията:
Александър Дечев
времето слънчево време слънчево време 27 октомври 27 октомври времето времето България времето България 27 октомври температури градуси
0 коментара
fallback
fallback