Варна
fallback
България
16:45 | 25 октомври 2024
Обновен: 21:31 | 25 октомври 2024

„България Еър“ организира нов Ден на отворените врати за кабинен екипаж през ноември

Посетителите може да се запознаят с работата на кабинния екипаж и да научат повече за свободните позиции в авиокомпанията на 11 ноември от 10:00 часа

По материала работи: Слав Велев

След успешно проведените две инициативи през септември и големият интерес от страна на младите хора, националният авиопревозвач организира още един Ден на отворените врати за кабинен състав, който ще се проведе на 11 ноември от 10:00 часа в централата на „България Еър“ в София на бул. „Брюксел“ №1.

Всички амбициозни мечтатели и почитатели на авиацията, които искат да получат летящ старт на кариерата си в облаците и се включат в събитието, ще имат възможност да почерпят опит от инструктор и старша стюардеса, както и да разберат от първо лице какво е чувството офисът ти да се намира на 10 000 метра над земята.

В Деня на отворените врати в понеделник /11.11/ ще бъдат представени и свободните позиции за стюарди и стюардеси в състава на авиокомпанията. Те ще имат възможност да работят в изключително комфортни условия на борда на новите и модерни самолети Airbus A220. Избраните кандидати ще получат и безплатни обучения, чрез които да добият нужната професионална квалификация и да се присъединят към екипа на националния превозвач.

Пълните условия за свободните работни позиции за членове на кабинния екипаж, както и сроковете за кандидатстване може да видите в раздел „Кариери“ на официалния сайт тук: https://www.air.bg/bg/za-bylgarija-er/karieri. Включете се в екипа на „България Еър“!

Автор на статията:
Слав Велев
България Еър Ден на отворените врати за кабинен екипаж ноември България Еър Ден на отворените врати кабинен екипаж ноември работа самолет работа стюард стюардеси работа обяви стюардеси работа 11 ноември
0 коментара
fallback
fallback