IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
България
13:20 | 6 юли 2015
Обновен: 23:55 | 23 август 2024

Полицията иззе хероин и канабис при акция в Сливенско

Проверките ще продължават, информират от ОДМВР

По материала работи: Деян Михайлов
Полицията иззе хероин и канабис при акция в Сливенско

Полицията в Сливен иззе хероин и канабис при специализирана операция, съобщават от Областната дирекция на МВР. Органите на реда отчитат, че на територията на областта продължават операциите по установяването и задържането на лица, занимаващите се с производство, разпространение и притежание на високоопасни наркотични вещества.

Акциите се провеждат под ръководството и контрола на Окръжна и Районна прокуратура. През дните от 3 до 5 юли са проведени спецакции по линия „Наркотици” на територията на градовете Сливен и Нова Загора. 

Около 100 гр. хероин, разпределен в три полиетиленови плика, е иззет при извършени процесуално-следствени действия в дома на 34-годишен мъж от Нова Загора на 3 юли. Срещу него е образувано досъдебно производство. За случая е уведомена Районна прокуратура-Нова Загора. 

В хода на операцията, в неделя в Сливен е установен 27-годишен мъж, в който е намерена и иззета суха листна маса, която на полевия тест е реагирала на канабис. Срещу него е образувано досъдебно производство. Работата по случаите продължава.

 

Коментари

Новини Варна