IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
България
16:30 | 1 октомври 2024
Обновен: 18:33 | 1 октомври 2024

Одрусаха Диона с 10 бона за това, че не приема изпратените й призовки

Досегашната ѝ парична гаранция от 5000 лв. бива отнета в полза на държавата

По материала работи: Александър Дечев
Одрусаха Диона с 10 бона за това, че не приема изпратените й призовки

Софийският районен съд наложи мярка за неотклонение парична гаранция в размер от 10 000 лв. на певицата Диона за това, че не приема изпратените ѝ призовки да се яви на заседанията по делото. Заседанието беше отложено за 6 ноември.

Досегашната ѝ парична гаранция от 5000 лв. бива отнета в полза на държавата.

Денислава Сашова - Диона днес отново не присъства в заседателната зала. Нейният адвокат представи самолетен билет и обясни, че тя в момента не е в страната. Съдията по делото посочи, че това не е основателна причина за отсъствие.

Прокуратурата предаде на съд певицата Диона, шофирала след употреба на кокаин
Защитникът на певицата пледира заседанието да бъде отложено, тъй като на 27 септември, чрез електронен портал, е подал заявление за достъп до материалите по делото, но до момента не е получил такъв. Съдията заяви, че това не е единственият начин адвокат да се запознае с книжата по делото и зависи единствено от него кога и по какъв начин ще се запознае с тях.

Певицата Диона е обвинена за това, че на 24 януари е установена да шофира под въздействието на наркотици. Впоследствие химико-токсикологичната ѝ експертиза е дала положителен резултат за кокаин.

Коментари

Новини Варна