IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
България
15:45 | 30 септември 2024
Обновен: 18:19 | 30 септември 2024

Добрич пропищя от онанисти! Мърсуват до детски площадки, групи от момичета или млади майки

Полицията издирва трима мъже, които извършват непристойни действия в парка

По материала работи: Слав Велев
Добрич пропищя от онанисти!  Мърсуват до детски площадки, групи от момичета или млади майки

Снимка: Про Нюз Добрич

Областната дирекция на МВР-Добрич се е самосезирала след публикация в социалните мрежи, в която се твърди, че в Градския парк „Св. Георги“ в Добрич три неизвестни лица са извършвали непристойни действия. В отговор на тези твърдения, служители на Първо районно управление на МВР в града са извършили незабавна проверка на място. В допълнение, са предприети оперативно-издирвателни мероприятия (ОИМ) и процесуално-следствени действия (ПСД) с цел установяване самоличността на въпросните лица, предаде Про Нюз Добрич.

От ОД на МВР-Добрич информират обществеността, че към момента в дирекцията, както и на Единния европейски номер 112, не са постъпвали официални сигнали от граждани за подобни инциденти. Във връзка с това, от дирекцията апелират всеки свидетел или потърпевш от подобни или други инциденти да подава сигнали в най-близкото Районно управление на МВР или на телефон 112. Единствено по този начин може да се гарантира своевременното предприемане на необходимите действия от страна на компетентните органи.

Според коментари на потребители в социалната мрежа единия е бил видян на детска площадка и изобщо не се е прикривал, докато мастурбира. Другият е бил забелязан до розариума в парка.

„Заговаря малки момиченца, иска им телефонния номер, фейсбука, къде живеят и т.н. Избира си някоя девойка, майка с дете или група момичета, излезли на разходка, и до тях си онанира . Това правят тези "красавци"“.

„Стои на детския кът, гледа децата и се опипва…“

„Обикаля цял ден с колелото и заговаря малки момиченца, пита ги дали имат фейсбук и им иска телефонния номер, въобще не се притеснява, много е нагъл. В понеделник го засякох беше точно пред общината .... говореше с момиче на видима възраст около 14-15 години, до нея стоеше момче. И на двамата им личеше, че не им е приятно да разговарят с тая маймуна и се притесняват от него ....“, пише друг потребител.

Коментари

Новини Варна