Варна 22°
fallback
България
14:00 | 21 септември 2024
Обновен: 19:47 | 21 септември 2024

Слънчево и по-топло време в следващите дни

В Източна България ще духа до умерен вятър от север-североизток

По материала работи: Слав Велев

През нощта ще бъде ясно. В сутрешните часове на места в низините и котловините видимостта временно ще е намалена. Ще бъде почти тихо, само по Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад. Минималните температури ще са между 7 и 12 градуса, по Черноморието - до 15.

Утре, на празничния 22-ри септември по Черноморието ще духа слаб вятър от север-северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. В сутрешните часове на места в низините и котловините временно ще има намалена видимост. Утре над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Облачността над североизточните райони и по Черноморието ще се увеличи. Валежи не се очакват. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°.

Ще преобладава слънчево време, но облачността над североизточните райони ще се увеличи. Валежи обаче не се очакват.

Слънчево ще бъде над Южното Черноморие, докато над Северното ще бъде облачно. Температурите ще са около 22°-24°, вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Чудесно време и в планините. Ще бъде слънчево, а вятърът ще е слаб и умерен от север-североизток.

В понеделник ще преобладава слънчево време, с максимални температури между 23° и 28°, които във вторник ще се повишат. В сряда на места в Западна България ще превали и прегърми. Там и температурите ще се понижат. В четвъртък и петък обаче ще бъде отново слънчево, а и градусите ще тръгнат нагоре.

Автор на статията:
Слав Велев
време времето времето във Варна 22 септември неделя понеделник НИМХ прогноза 23 септември
0 коментара
fallback
fallback