IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
България
15:45 | 13 септември 2024
Обновен: 22:55 | 17 септември 2024

Вътрешният министър: Има пострадали при инцидента с падналия учебен самолет

БДЖ отмени допълнителните влакове между Пловдив и Граф Игнатиево

По материала работи: Слав Велев
Вътрешният министър: Има пострадали при инцидента с падналия учебен самолет

Кадър: БНТ

Има пострадали лица при авиоинцидента в „Граф Игнатиево”, като най-вероятно това са пилотите. Това коментира служебният министър на вътрешните работи Атанас Илков на брифинг на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево".

По думите му той лично няма информация за загинали. Ресорният министър увери, че възникналият на място пожар вече е потушен. Илков уточни, че според данните, с които разполага към момента, няма пострадали хора от цивилното население.

Министърът на вътрешните работи обяви, че от ГКПП "Капитан Андреево" ще отпътува за мястото на инцидента и ще се запознае лично с обстоятелствата.

БДЖ отменя допълнителните влакове, планирани по направлението Пловдив – Граф Игнатиево - Пловдив в събота, 14 септември, съобщиха от железницата.

Те бяха организирани за удобство на желаещите да посетят авиошоуто във военновъздушната база в Граф Игнатиево, което днес беше отменено поради инцидент с тренировъчен самолет.

Пълната сума на всички, закупили билети за въпросните допълнителни влакове, ще бъде възстановена след представяне на валиден билет на билетна каса.

Коментари

Новини Варна