IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
14:00 | 6 септември 2024
Обновен: 10:41 | 16 септември 2024

Тъжна вест: Почина транс певецът Денис Лазаров

Попфолк изпълнителят е издъхнал в Гърция

По материала работи: Слав Велев
Тъжна вест: Почина транс певецът Денис Лазаров

Певецът Денис Лазаров е починал, съобщиха негови близки. Попфолк изпълнителят е издъхнал в Гърция, а днес е бил погребан на родна земя, уточняват опечалените.

В последните години Денис се прекръсти на Дени Лазарова, подложи се на серия операции от различно естество, за да се доближи максимално до женското излъчване. 

На този етап не е ясно от какво е починал Лазаров.

Новината за смъртта му шокира дузина негови познати и приятели. В пространството се появиха хипотези, че е закъсал драстично със здравето след ударното подлагане на хормонална терапия. 

"Накъде се забърза толкова млада, красива приятелко моя? Толкова планове имаше занапред, защо нищо не каза, не сподели, защо? Как ще продължим напред.. Кой ще ми се кара по телефона, кой ще ми пише, че съм го забравил, кой ще ми вика, че съм глупак....думите са излишни ..Никога няма да бъдеш забравена ..Обичам те, дано си на по-добро място...Почивай в Мир", написа приятел на Дени във фейсбук.

Коментари

Новини Варна