IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
България
16:45 | 27 август 2024
Обновен: 22:48 | 11 септември 2024

Делян Пеевски издига Искра Михайлова за еврокомисар

В мотивите на предложението се посочва, че тя е авторитет с доказан евроатлантически профил

По материала работи: Александър Дечев
Делян Пеевски издига Искра Михайлова за еврокомисар

Искра Михайлова е предложението за еврокомисар на председателя на ДПС Делян Пеевски, съобщи пресцентърът на партията.

В отговор на призива на служебния премиер Димитър Главчев, председателят на ДПС и ПГ на ДПС Делян Пеевски предлага на министър-председателя Димитър Главчев за еврокомисар да бъде номиниран народният представител от ПГ на ДПС Искра Михайлова - Копарова.

В мотивите на предложението се посочва, че г-жа Михайлова е авторитет с доказан евроатлантически профил, с дългогодишен опит както в Европейския парламент, така и в изпълнителната и законодателната власт в България, се отбелязва в прессъобщението.

Във времена на настъпващ популизъм, тревожност и политическа нестабилност в Европа и света е необходимо България да бъде представлявана от политици с категоричната и ясна позиция на евроатлантици с категорични и евроатлантически ценности, каквито качества Искра Михайлова има и ще защитава в Европейската комисия, се казва още в текста. 

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че от партията предлагат Екатерина Захариева, а от "Има такъв народ" предложиха Велислава Петрова, бивш заместник-министър на външните работи.

Коментари

ELENA90 ( преди 2 седмици )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна