IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
България
14:40 | 21 август 2024
Обновен: 22:20 | 11 септември 2024

Трагедия със семейство от Варна край Банско

Жена почина на място, а други двама са в болница след зверска катастрофа на пътя между село Места и Гоце Делчев

По материала работи: Слав Велев
Трагедия със семейство от Варна край Банско

Зверска катастрофа е станала вчера на пътя край Банско. На 20.08.2024 г. около 14:20 часа на път II-19 между село Места и град Гоце Делчев е станало ПТП, при което лек автомобил с 45-годишен водач от град Варна на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно в товарен автомобил.

В резултат на удара, лекият автомобил, управляван от 45-годишният варненец се е върнал назад и със задната си част е блъснал друг лек автомобил.

На място е починала 47-годишна жена от град Варна.

Пострадали са 45-годишния варненец, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев със спукан далак, фрактура на подбедрица и черепно-мозъчна травма и 13-годишно момиче пътуващо с него, което е транспортирано в болнично заведение в град София с фрактура на гръдни прешлени. 

На водачите на товарния автомобил и лекия автомобил са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Коментари

Новини Варна