IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
България
17:00 | 17 август 2024
Обновен: 17:46 | 11 септември 2024

Мъж отиде при бившата си, новият й любим го уби

Трагедията е предвождана от редица сигнали за скандали и спор за невръстно дете

По материала работи: Слав Велев
Мъж отиде при бившата си, новият й любим го уби

Мъж отиде в дома на бившата си на ул. "Тодорини кукли" в софийския квартал "Сухата река", а новият й любим го уби след удар с нож в крака.

Екшънът станал в петък около 23,50 часа.

В последствие стана ясно, че убитият е Венцислав Владимиров. Той и бившата му приятелка Анна Шопова са имали дрязги за 2-годишното си общо дете.

На 17 септември 2023 година двамата са живели заедно. Шопова се оплакала от насилие, съставени им били предупредителни протоколи.  Сигналът е изпратен до Софийската районна прокуратура на 23 ноември. Тя го върнала за по-подробна проверка, а на 14 декември получила материалите отново, този път допълнени.

На 3 март тази година Шопова подала ново заявление срещу Венцислав Владимиров. Вече били разделени. Сигналът бил за 2-годишното им дете. Описала, че Владимиров не иска да й върне малчугана. На 8 март и на двамата са съставени предупредителни протоколи, а на 16 април преписката е изпратена в Софийската районна прокуратура с отказ за образуване на досъдебно производство, пише "24 часа".

Така се стига до убийството, станало снощи на ул. "Тодорини кукли". Тогава Владимиров отишъл пред дома на новия приятел на Анна. Той го порязал с нож в крака, а 34-годишният мъж починал от кръвозагуба въпреки намесата на лекарите. Интересното е, че в началото мъжът отричал да е наръган, пише "24 часа". 

Ножът е открит. Четирима мъже са задържани - на възраст от 20 до 54 години. Засега извършителят не признава за убийството. Никой от замесените  няма криминални регистрации.

Коментари

Ани ( преди 3 седмици )
Това са само спекулации, убийството е станало пред входа на блока ми и вчера към 9 все още имаше полиция и кръв. Към 12 вече бяха измили кръвта и всичко си беше нормално, даже и мач имаше. Направете едно интервю за да се чуе истината, а не да разпространявате клюките на хората от блока.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 1 rate up comment 1
Новини Варна