Варна 17°
fallback
България
16:15 | 12 август 2024
Обновен: 18:59 | 19 септември 2024

Освободиха заместничката на Десислава Иванчева – Биляна Петрова

Тя бе задържана при акция в центъра на София на 17 април 2018 г.

По материала работи: Слав Велев

Биляна Петрова излиза от затвора/Снимка: Фейсбук

Днес на открито заседание Бургаският апелативен съд постанови условно предсрочно освобождаване на заместничката на Десислава Иванчева – Биляна Петрова, въпреки протеста на прокуратурата. Това гласи публикация в профила ѝ.

Припомняме, че Петрова беше заместник на бившия кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева. Двете, заедно с Петко Дюлгеров, бяха подсъдими за подкуп, искан от строителния предприемач Александър Ваклин. Тримата бяха задържани при акция в центъра на София на 17 април 2018 г. Тогава от автомобила, в който пътуваха Иванчева и Петрова, бяха иззети предварително белязани евробанкноти.

Според поста трябва до часове тя да бъде освободена. „За съжаление ще излезе със съсипано здраве и бастун от затвора, но поне ще може да се лекува“, пише в публикацията.

Автор на статията:
Слав Велев
Бургаският апелативен съд заместничката на Десислава Иванчева – Биляна Петрова заместничката на Десислава Иванчева Биляна Петрова освободиха освободиха Биляна Петрова съд крими новини десислава иванчева дело подкуп гешев
0 коментара
fallback
fallback