IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
България
12:30 | 8 август 2024
Обновен: 07:27 | 19 септември 2024

Бой и обиди в парламента! (ВИДЕО)

Варненски депутат провокира Явор Божанков

По материала работи: Слав Велев
Бой и обиди в парламента! (ВИДЕО)

Снимка: Facebook/ Явор Божанков
Варненският депутат от "Възраждане" Коста Стоянов е нападнал народния представител от "Продължаваме промяната – Демократична България" Явор Божанков. За проявата на агресия в парламента сподели самият Божанков в профила си във Фейсбук.

"Днес бях нападнат от народен представител от проруската "Възраждане" в кулоарите на НС. С викове “ей, пе*ал, ей пе*ал”. Това не е първия подобен случай. Много са. Споделям го, за да си дадем сметка на какво са способни тези хора и какво ще се случи", пише Божанков.

Нападението над него е заснето и видеото е споделено в социалната мрежа.

Напрежението между двете парламентарни групи възникна след приемането на Закона за училищното и предучилищното образование. В него се забранява пропаганда, популяризиране и подстрекаване по какъвто и да е начин, пряко или косвено, на идеи и възгледи, свързани с нетрадиционната сексуална ориентация или определяне на полова идентичност, различна от биологичната. Предложението е на Възраждане. 

Коментари

Новини Варна